RSS

Λυριτζής-Οικονόμου: Το θλιβερό «δίδυμο» της ΕΡΤ μας ρουφάει το αίμα!

16 Μαρ.

Έχω ξαναγράψει γι’ αυτούς τους δυο σε ανύποπτο χρόνο, κρίνοντας ως γελοία την τηλεοπτική παρουσία τους. Ωστόσο, επανέρχομαι επειδή εγώ κι εσείς  πληρώνουμε για να λένε τις παπαριές τους κάθε μέρα, αλλά κι επειδή διάβασα χθες τρελά πράγματα σχετικά με τις αμοιβές τους! Γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Λυριτζής-Οικονόμου: Χρυσοπληρώνονται για να είναι τελευταίοι! Ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως οι αποδοχές του πρωινού διδύμου της ΝΕΤ

Εάν αυτό δεν είναι σκανδαλάρα, τότε τι είναι; Το ποσό είναι τεράστιο, ασχέτως αν είναι αναντίστοιχο των επιδόσεών τους, αφού σύμφωνα με τους πίνακες της AGB, κατατάσσονται τελευταίοι στην κούρσα του πρωινού ανταγωνισμού. Το γεγονός -αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»- είναι τουλάχιστον προκλητικό για την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης που διανύουμε, με την ανεργία να απειλεί τους περισσότερους εργαζομένους στον κλάδο, με τον Γιώργο Παπαδάκη που φιγουράρει πρώτος στη συγκεκριμένη ζώνη να δέχεται μείωση στις αποδοχές του [σσ. ας έκανε κι αλλιώς…], ενώ οι αποδοχές των παρουσιαστών του πρωινού ενημερωτικού του Mega, Οικονομέα-Καμπουράκη, με μεγαλύτερη προβολή και κυρίως καλύτερες επιδόσεις, τουλάχιστον επτά μονάδες μπροστά από τη ΝΕΤ, δεν ξεπερνούν τις 12.000-13.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως. Είναι πρωτοφανές ο ελληνικός λαός να αναγκάζεται να πληρώνει από την τσέπη του μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ τηλεοπτικές παραγωγές και πρόσωπα που στην ανταγωνιστική ιδιωτική τηλεόραση δεν θα είχαν ιδιαίτερη τύχη. Οι παρουσιαστές της «Πρώτης γραμμής» της ΝΕΤ, Λυριτζής-Οικονόμου, εισπράττουν έκαστος 22.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως, με επιδόσεις που υπολείπονται του ανταγωνισμού και είναι οι μόνοι από τους πρωινούς παρουσιαστές που απολαμβάνουν ακόμα τέτοιους μισθούς σε περίοδο έντονης ύφεσης. Ενδεικτική των επιδόσεών τους είναι η επιπλέον καθίζηση [περίπου μιας μονάδας] που υπέστησαν από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. […] Πρόκειται για προτόγνωρες συνθήκες που δεν απαντώνται σε κανένα ιδιωτικό κανάλι, αλλά και σε κανένα μέρος του κόσμου, οι τελευταίοι στην τηλεθέαση να έσονται πρώτοι στις αμοιβές, και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

  • Ποιος είναι υπεύθυνος; Ο κύριος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Βεβαίως, έχει τεράστιες ευθύνες και ο προηγούμενος, επί ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος που προσέλαβε αυτούς τους δυο για ν’ αλλάξουν το τηλεοπτικό τοπίο! Το άλλαξαν! Όταν ξεφυλλίζουν τις εφημερίδες, στέκονται με περισσό ενδιαφέρον στις σελίδες της Espresso με τα σκάνδαλα και τις γυμνές φωτογραφίες…

Πάντως εγώ εξεγείρομαι. Κάτι πρέπει να κάνω. Το πιθανότερο να πάψω να πληρώνω το ανταποδοτικό τέλος της ΔΕΗ. Θυμήθηκα την αείμνηστη Μελίνα. Αλλά υπάρχει κι ο εισαγγελέας που ίσως θα έπρεπε να κάνει μια παρεμβασούλα…

  • ΥΓ. Για να μην θυμηθώ ότι και η κυρία Αλεξία Κουλούρη, η σύζυγος του ενός εξ αυτών προσελήφθη στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής! Είναι προφανές πλέον ότι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Δεξιά…

  • Γιατί δεν προσελαβαν το γιο μου που έχει και πτυχία λονδρέζικου πανεπιστημίου και είναι και άνεργος;
  • Αλλά, τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ φαίνεται ότι δίνουν ισχυρότερο πτυχίο!
 
32 Σχόλια

Posted by στο 16 Μαρτίου, 2009 σε ΕΡΤ, Λυριτζής - Οικονόμου

 

32 responses to “Λυριτζής-Οικονόμου: Το θλιβερό «δίδυμο» της ΕΡΤ μας ρουφάει το αίμα!

  1. worldcity

    17 Μαρτίου, 2009 at 6:44 μμ

    αγαπητέ massmeeting

    διάβασα το ποστ σας για τους Λυριτζής-Οικονόμου.

    Συμφωνώ και διαφωνώ.

    Διαφωνώ ως προς το τι προϊόν προκύπτει απ’ την εκπομπή τους.

    Προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια άλλη πρωϊνή εκπομπή.

    Αν την συγκρίνω με των υπολοίπων τηλ. σταθμών, απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

    Επιπροσθέτως με τα νούμερα της AGB έχω ένα μεγάλο θέμα. Ακόμα κι αν υποθέταμε ότι ανταποκρίνονται στην τηλεθέαση, η κρατική τηλεόραση δεν θα έπρεπε να είχε την λογική αυτή (υπό προϋποθέσεις).

    Όσο αφορά το «καθεστώς ΕΡΤ», οι προβληματισμοί σας είναι απολύτως δικαιολογημένοι και μάλλον είστε και επιεικής, θα έλεγα. Το ίδιο και για τις αμοιβές που κυκλοφορούν, οι οποίες είναι έξω από κάθε φαντασία. Αλλά δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο στην ΕΡΤ.

    Αν σκαλίσει κάποιος το τι γίνεται στην ΕΡΤ ή θα κλείσει ή θα πρέπει να αλλάξουν πολλοί – πολλά. Αρκετά πράγματα είναι γνωστά αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να ασκηθεί έλεγχος. Η ΕΡΤ μοιάζει με απόρθητο φρούριο.

    ευχαριστώ

    worldcity

     
    • ουστ!

      23 Δεκεμβρίου, 2009 at 8:41 πμ

      σιγά την εκπομπή… τον μισό χρόνο διαβάζουν εφημερίδες και τον άλλο μισό παιρνανε τις γραμμές της κυβέρνησης (της εκάστοτε)…. ου να μου χαθούν τα ζώα… γιαυτό γκρινιάζει ο οικονόμου για την φορολογία των υψηλών εισοδημάτων… ΞΕΦΤΊΛΕΣ!

       
  2. Φορολογουμενος

    21 Μαρτίου, 2009 at 6:18 μμ

    Και μονο που τους βλεπω πολλες φορες (αναγκαστικα) στην Γερμανια, να βιαζονται να κλεισουν την εκπομπη τους για να την κοπανησουν, και μονο που τους βλεπω να κατηγορουν ολες τις αλλες ποδοσφαιρικες ομαδες, ενω στον Κοκκαλη καθονται σουζα, η οτι εχουν καταντησει προσωπικο μαγαζακι τους την εκπομπη, η οτι την εχουν κανει καφενειο,η…. η….. η…..και μετα ακουω τους μισθους τους….Ε……..

    Ειναι να μην τα παρεις στο κρανιο?????????????

     
  3. stelios_csd

    21 Μαρτίου, 2009 at 10:35 μμ

    pou tha ftasei i kseftila mas..

    Einai xiliades oi ellhnes twn 600-700 (giati tha ginei pleon genia twn 600) eurw pou douleuoun 1 olokliro mhna (me 8wra) gia misi mera dikia tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    misi mera..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    toso duskolh h misi tous mera.. toso empeiroi, kataksiwmenoi,eksupnoi,eustrofoi,aristeroskeptomenoi, tsampoukopolitikantides (ekei pou tous pairnei) …tous aksizoun kata thn gnwmh tous…den upaxoun alloi..

    Kai eksw, ptuxiouxoi/mhxanikoi/kathigites/daskaloi/wromisthioi…. kai …kai

    pou douleuoun gia 7 eurw tin wra…me PTUXIA!!!!

    Kurioi Luritzi k’ Oikonomou koimitheite hsuxa.. k eseis exete ptuxia…eseis eiste omws AKSIOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PIO AKSIOI apo olous tous allous…kourasteikate toso polu sthn zwh sas..oso kanenas.. perasate megales kakouxies..kai to aksizetai …(ti na pw..)

    …ta lefta tou ellhnikou laou…me thn xeiroterh upokrisia.. kai bgainontas na dikaiologitheis…
    giati?????????giati to ellhniko kwlo-bouleio (oxi koinobouleio) to epetrepse…NTROPI SAS!!!!!!!!!!!!!!kai mono pou to lete!!!!!!!!!!kai mono pou aksiwnetai tetoious misthous!!!!!!!!!!!

    NTROPI SAS!!!!!!!!!!!!!!

    Toso aksioi pou tha galouxisw to paidi mou ..me tis koubentes tou :’Otan megalwseis paidi mou, na gineis san k’ autous..Pou tous koitane sto dromo kai tous anagnwrizoun..Pou lene ta pragmata me to onoma tous..pou krinoun amerolipta..pou lene thn alitheia..pou den krubontai pisw apo to daxtulo tous…k ..k…k….’

    kai eseis ta idia den tha tous lete shmera??????????????

    Wraia diapaidagwghsei pou tha tous kanete!!!!!!!!

    ..Η υποκρισια στο μεγιστο!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

    Ntrepomai pou exw tetoious sun-ellhnes..

    ps) misi mera

     
  4. Ελληνας Φορολογούμενος

    23 Απριλίου, 2009 at 1:58 μμ

    Πολλές ακρότητες ειπώθηκαν για τους δύο δημοσιογράφους!

    Από παλιά τους άκουγα στο ραδιόφωνο και μπορώ να πω ότι είχανε καλή εκπομπή. Ισως το πρόγραμμά τους να μην «δένει» καλά στην τηλεόραση. Πάντως δεν το κρίνω για απαράδεκτο.

    Αυτό βέβαια που δεν δέχομαι με τίποτα είναι το υψηλό «κασέ» τους, στο οποίο συνεισφέρω και εγώ σαν Έλληνας φορολογούμενος. Και μάλιστα όταν σε ιδιωτικά κανάλια αντίστοιχες εκπομπές κοστίζουν μέχρι και το 10% του ποσού που εισπράττουν οι δημοσιογράφοι αυτοί!

    Πιστεύω μετά από αυτά τα σχόλια θα το φροντίσει ο γενικός υπεύθυνος της ΕΡΤ.

     
  5. Νάκος

    13 Σεπτεμβρίου, 2009 at 9:34 μμ

    ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ AGB KΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ?ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΗΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

     
    • Spitha1000

      16 Φεβρουαρίου, 2010 at 7:36 μμ

      Kairos na arxisoune na ginontai allages se autin tin xwra. An einai o Oikonomou kai o Luritzis..ti na kanoume..einai tipota mprosta se auta pou prepei na ginoun gia na epanelthei i dimokratia. Einai tosi i brwmia pou opou kai na koitakseis..

      Pistreuw oti i ekpompi tous einai kaluteri se sugkrisi me alles alla ama kathese polu kairo se tetoia thesi ginesai allazonas..me tis simerines sunthikes.
      Menw sto ekswteriko kai lupamai pou den tha pinw ton kafe mou me tous 2 autous tupous alla ti na kanoume..mikro to kostos!Oloi einai analwsimoi…

      Kairos na arxisei o kosmos na noiazetai gia ta sobara problimata. Blepw tin Ellada san xwra tritokosmiki kai to idio kai alloi Eurwpaioi. Lupamai!

      Alitheia..uparxei kanenas pou na blepei Politiko stin tileorasi kai na nomizei oti akouei alitheia apo to stoma tou? Auto pou thelw na pw einai oti otan blepw enan politiko na milaei gia kapoio thema katalabainw oti akouw psemata kai lupamai polu giati prepei na nomizoun oti exoun na kanoun me ilithio kosmo, panilithio! Ma prepei na eisai epistimonas gia na katalabeis oti o apenanti se douleuei?
      Oi eksereseis einai elaxistes…To idio kai me tous dimosiografous.
      Lupamai Ellines!

       
  6. Νάκος

    13 Σεπτεμβρίου, 2009 at 9:54 μμ

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST MOY.ΑΡΑΓΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΚΗΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ,ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΡΑΠΙΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΙ ΑΠΑΟΔΟΧΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ «ΔΙΚΑ» ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»?
    ΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΣΑΝ ΕΗΔ ΕΜΟΙΑΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΗΘΕΛΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΕΑ,ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΤΟΤΕ- ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΚΑΛΗΣ» ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

     
  7. johnanast

    13 Οκτωβρίου, 2009 at 4:52 πμ

    Αλήθεια, συνεχίζετε να πιστεύετε τα ίδια για αυτούς τους δύο;
    Τώρα με την αλλαγή της καάστασης εννοώ και το καθηνερινό γλύψιμο που κάνουν στο ΠΑΣΟΚάκι;

     
  8. ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    12 Νοεμβρίου, 2009 at 9:19 πμ

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ »ΜΕΓΑ», ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ »ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΤΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ. Ο ΔΕ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ. ΑΣΕ ΠΙΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ STAGE!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ »Νακος» ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1999, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ »ΙΔΙΩΤΙΚΑ».

     
  9. πολιτης

    12 Νοεμβρίου, 2009 at 10:09 μμ

    μπραβο ρε αδερφε… επιτελους διαβασα κατι για αυτους τους 2 καραγκιοζηδες. καθε πρωι που ξυπναω για τη σχολη, βαζω αυτους τους 2 γιατι κανουν λιγοτερη φασαρια απο το αντ1 κ το μεγκα. τι σοϊ δημοσιογραφοι ειναι αυτοι??? σημερα ας πουμε ειχε ρεπορταζ για τη συγκεντρωση στο συνταγμα των εργαζομενων στα stage και ρωτησαν εναν για τις απαιτησεις των εργαζομενων. καθε 2 λεξεις τον εκοβε και ελεγε σαχλαμαρες… επιασα τον εαυτο μου να μουτζωνει ασυναισθητα την τηλεοραση… λυπαμαι.

     
  10. okakosonikos

    15 Νοεμβρίου, 2009 at 10:46 μμ

    Αληθεια τι εχουν κάνει ολα αυτα τα Ινστιτουτα Καταναλωτη για το δικαιωμα μας να μην πληρωνουμε ΕΡΤ κι αφου πρεπει να πληρωνουμε γιατί να πληρωνουμε μεσω ΔΕΗ κι οχι με ξεχωριστο λογαριασμο?
    Ισως γιατι ξέρουν οτι δεν θα τον πληρωσει κανεις…

     
  11. Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

    2 Δεκεμβρίου, 2009 at 8:34 πμ

    ΑΠΟ όρθρου βαθέως στο πόστο του το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου. Οι χρυσοπληρωμένοι πλακατζήδες που (μας) στοιχίζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, «για να’ ναι τελευταίοι». Τα ενθουσιώδη παλικάρια που σχολιάζουν την επικαιρότητα ξεφυλλίζοντας εφημερίδες (τι…κατόρθωμα, πόσο δύσκολη «δουλειά»). Χαϊδεύουν ό,τι γυμνό και τυπωμένο μπροστά τους, χαϊδεύουν και το χιλιαρικάκι, ημερησίως, στη τσέπη. Μόνο για θέματα φορολόγησης (τους) σοβαρεύονται, κοιτιούνται μεταξύ τους τρομαγμένοι, μη βάλουν χέρι τις οικονομισιές τους…
    Οι θρασείς του «ρε παιδιά» και του «γ…μώ το», παρεΐστικα και ανέμελα, σαν σε καφενείο. Ο «αριστερός» Λυριτζής («ου λοιδορώ σε, αλλά τας τρίχας επαινώ ότι απηλλάγησαν…» -Διογένης) και ο Οικονόμου, ραθύμως εκπολιτισθείς εκ Καρδίτσης, που δεν σε κοιτάει στα μάτια.

     
  12. ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    2 Δεκεμβρίου, 2009 at 10:10 πμ

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΡΙΤΣΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ »ΘΑΝΑΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΨΗΛΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ρ.Τ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Τ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ »ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» ΤΟΥ ΜΕGA, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ(τάχα μου και δήθεν) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ!!!
    Η’ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ!

     
  13. Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

    2 Δεκεμβρίου, 2009 at 3:31 μμ

    Ναι, Λεωνίδα, αλλά τα παραπάνω είναι ιδιωτικά «μαγαζιά». Toυ διδύμου οι οικονομισιές έχουν να κάνουν απ’ ευθείας με τη τσέπη των πολιτών, μεσω της φορολόγησής τους.

     
    • ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

      2 Δεκεμβρίου, 2009 at 3:42 μμ

      ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

       
  14. stelpas

    2 Δεκεμβρίου, 2009 at 7:07 μμ

    Ποσους ελληνες ξερετε που να τους προτεινουν μονιμοτητα στο δημοσιο….. κι αυτοι να λενε οχι;

    Εγω ξερω τουλαχιστον δυο. Τον Λυριτζη κ Οικονομου….

     
    • massmeeting

      3 Δεκεμβρίου, 2009 at 3:20 πμ

      Καλόοοοοοοο!

       
  15. outopia

    11 Δεκεμβρίου, 2009 at 3:50 πμ

    Αντε παλι τα ιδια…
    Οσες φορες και να τα γραψω στου κουφου την πορτα…

    Τις κονομισιες, τις αθλιοτητες, τις ξεφτιλας που δεν
    εχει ΠΑΤΟ! και τις ΒΙΛΑΡΕΣ των χατζηνικολαευγελατοτρεμηδων

    ΕΣΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Αγαπητε Θαναση, απλως δεν
    προκειται να στο πει κανεις…..

    Με ΤΡΟΠΟ ΑΜΕΣΟΤΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ
    ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ
    ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ……

    Δυστυχως τα ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ αποτελουν
    τις μονες ΣΤΑΘΕΡΕΣ σε αυτην την χωρα…

    Οσες εκμπομπες τις κρατικης τηλεορασης εχουν
    τηλεθεαση που κανει ζημια στους μεγαλοκαναλαρχες

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να μπαινουν και στο
    στοχαστρο τους…..

    Αφου εισαι τοσο σιγουρος για το ποσα παιρνουν οι πρωινοι
    της ΕΡΤ Περιμενω να γραψεις και με τα ποσα αμοιβονται οι

    μεγαλοαστερες της ιδιωτικης που και ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΟΥΝ
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ!!!…Οκ?????

     
  16. Επιτροπή Αγώνα Αγγελίδης

    16 Δεκεμβρίου, 2009 at 4:44 μμ

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Προς : Κατερίνη 14/12/2009
    – κ.κ. Πρωθυπουργό της Ελλάδας
    – κ.κ. Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών
    – κ.κ Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών
    – κ.κ. Επίτροπο της Ευρωπαϊκής ένωσης για τις μεταφορές Αντόνιο Ταγιάνι
    – Συνήγορο του Πολίτη

    Κοινοποίηση:
    – Εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ»
    – ΜΜΕ

    Θέμα: Κατασκευή νέων διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας.

    Αξιότιμοι κύριοι

    Ο αυτοκινητόδρομος «Ράχες» Μαλιακός – «Κλειδί» Ημαθίας παραχωρήθηκε στην εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» με Σύμβαση Παραχώρησης η οποία κυρώθηκε με το ν. 3605/2007 που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ελληνική βουλή με τη διαδικασία της δεδηλωμένης.

    Βάση της Σύμβασης Παραχώρησης κατασκευάζονται από την εταιρία νέα διόδια στο Αιγίνιο.

    Κατά τη γνώμη μας και σύμφωνα με την παρουσίαση που έκανε η εν λόγω εταιρία στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Αιγινίου την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 προκύπτει ότι:

    Τα διόδια αυτά πλήττουν το δικαίωμα της ανάπτυξης της προσωπικότητας των πολιτών της Πιερίας διότι καταστρατηγούν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών λόγω της έλλειψης ικανοποιητικών εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης τους για τις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες. Στην περιοχή της κατασκευής απουσιάζει παράπλευρο οδικό δίκτυο και υπάρχει το φυσικό εμπόδιο του Αλιάκμονα ποταμού χωρίς να υπάρχουν παράπλευρες γέφυρες. Επιπλέον δεν έχουν πρόσβαση οι αγρότες της βόρειας Πιερίας σε τμήμα του αγροκτήματος τους περίπου 8.000 στρεμμάτων που βρίσκεται βόρεια της κοίτης του Αλιάκμονα ποταμού.

    Καταστρατηγείται η συνταγματικά κατοχυρωμένη οικονομική ελευθερία των κατοίκων της Πιερίας. Παύουν οι όροι της ισονομίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό διότι επιβάλλονται ουσιαστικά τέσσερα διόδια για την προσπέλαση του νομού Πιερίας σε σχέση με άλλους προορισμούς εντός της Ελλάδας. Οι επιπτώσεις είναι άμεσες στον τουρισμό που εξαρτάται από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, τις μεταφορές, το κόστος των προϊόντων και αγαθών και την ανάπτυξη του εμπορίου.

    Η έλλειψη ικανοποιητικού παράπλευρου οδικού δικτύου υποχρεώνει τους Πιερείς που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο να χρησιμοποιούν το δρόμο αυτό και να πληρώνουν το διόδιο τέλος το οποίο εμπεριέχει περίπου 60% φόρο. Φορολογείται δηλαδή καθημερινά η δαπάνη της μετάβασης στην εργασία που βάση του ισχύοντα φορολογικού κώδικα αποτελεί δαπάνη και θα έπρεπε να εκπίπτει από τα φορολογητέα εισοδήματα και όχι να φορολογείται δυο φορές.

    Κατά την επιλογή της θέσης κατασκευής του σταθμού διοδίων, την οποία το Ελληνικό δημόσιο απεδέχθη, δεν ελήφθησαν υπ’ όψη οι συνέπειες και οι κίνδυνοι που θα προκαλέσει η αύξηση της κυκλοφορίας εντός του οικισμού του Αιγινίου και γενικά όλου του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πιερίας. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδικό αυτό δίκτυο δεν μπορεί να δεχθεί με ασφάλεια την επιπλέον αυτή κίνηση.

    Επίσης δεν ελήφθη υπ’ όψη ότι το ανατολικό πρανές του αυτοκινητόδρομου στο σημείο κατασκευής του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο αποτελεί όριο του υγροβιότοπου της περιοχής των ποταμών Αξιού, Λουδία, Αλιάκμωνα που προστατεύεται από τη διεθνή Σύμβαση Ramsar (Ν.Δ. 191/74) και αποτελεί, βάση της ΚΥΑ 12966/09 (ΦΕΚ 220 ΑΑΠ/14-5-2009), Εθνικό Προστατευόμενο Πάρκο (Περιοχή Β1 όπου ορίζει «να ενισχύονται οι Περιβαλλοντικές – Οικολογικές διεργασίες στην προστατευόμενη περιοχή»). Η παρουσία του σταθμού διοδίων με την όχληση – μόλυνση που θα επισύρει ιδίως κατά τις ημέρες αιχμής (μποτιλιαρίσματα) θα επιβαρύνει σημαντικά τον προστατευόμενο υγροβιότοπο.

    Επιπλέον κύριε Πρωθυπουργέ δεν μπορούμε να μη σας πληροφορήσουμε ότι η εταιρία όπως μας δήλωσε κατά τη πρόσφατη σύσκεψη στο Αιγίνιο, αναγνωρίζει το δίκαιο των θέσεων μας, δέχεται να επαναδιαπραγματευθεί με το δημόσιο τη Σύμβαση Παραχώρησης αλλά δεν μπορεί να σταματήσει τις εργασίες κατασκευής διότι «πιέζεται» από τις τράπεζες που χρηματοδοτούν το έργο.

    Κύριε Πρωθυπουργέ ως επικεφαλής της κυβέρνησης του Ελληνικού κράτους που εγγυάται ισονομία και σεβασμό στο σύνταγμα με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και βάση των προαναφερθέντων, σας παρακαλούμε όπως σταματήσετε άμεσα την κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο, ξεκινήσετε τις διαδικασίες τροποποίησης της εν λόγω σύμβασης και σταματήσετε τις τράπεζες να «πιέζουν» τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
    Σας ευχαριστούμε
    Με Τιμή

    Παπαστεργίου Γεώργιος, Νομάρχης Πιερίας

    Αμοιρίδης Ιωάννης, Βουλευτής Πιερίας
    Κουκοδήμος Κωνασταντίνος, Βουλευτής Πιερίας
    Μίχου Μαρία, Βουλευτής Πιερίας
    Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Βουλευτής Πιερίας

    Αβραμίδης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Μεθώνης Πιερίας
    Αβραμίδης Νικόλαος, Δήμαρχος Κορινού Πιερίας
    Βαϊνάς Δημήτριος, Δήμος Πιερίων Πιερίας
    Βασιλειάδης Δημήτριος, Δήμαρχος Πύδνας Πιερίας
    Κατσάρας Πασχάλης, Δήμος Ελαφίνας Πιερίας
    Κεραμιδιώτης Γεώργιος, Δήμος Παραλίας Πιερίας
    Κοντός Βασίλειος, Δήμαρχος Αιγινίου Πιερίας
    Παπαδημητρίου Θωμάς, Δήμος Πέτρας Πιερίας
    Παπαχρήστου Γρηγόριος, Δήμαρχος Δίου Πιερίας
    Σολοποτιάς Θωμάς, Δήμαρχος Κολινδρού Πιερίας
    Τσιφοδήμος Αθανάσιος, Δήμος Λιτοχώρου Πιερίας
    Χιονίδης Σάββας, Δήμαρχος Κατερίνης Πιερίας
    Χονδρόπουλος Αστέριος, Δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου

    Χατζηχριστοδούλου Ηλίας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
    Εργατικό Κέντρο Πιερίας
    Εμπορικός Σύλλογος Πιερίας
    Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας

    Αγγελίδης Παναγιώτης, Επιτροπή Αγώνα όχι στα Διόδια στο Αιγίνιο (ΕΑ)
    Νταγκλιούδης Αντώνιος, ΕΑ
    Ολύμπιος Ευγένιος, ΕΑ
    Τσιτλακίδης Ηλίας, ΕΑ

    Επιχειρήσεις και Πολίτες της Πιερίας

    Επικοινωνία: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ
    Ε mail: epaiginiou@gmail.com Tηλ: 6944755220

     
  17. Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

    23 Δεκεμβρίου, 2009 at 8:15 μμ

    “Εργαζόμενοι” ΕΡΤ
    ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ δημοσιογραφικές μετριότητες, με τον υποχρεωτικό οβολό μας. Προς ανανέωσή τους συμβόλαια, μη θιγούν παρέες, κυκλώματα και διαταραχθεί το κλίμα. Πολύ το δημόσιο χρήμα του πενόμενου λαού στο ταμείο της ΕΡΤ, μπόχα στη μύτη του και το ΠΑΣΟΚ κρατάει ισορροπίες. Με ανανεώσεις συμβολαίων υψηλόμισθων και…αναντικατάστατων. Αν δεν αλλάξει τις δομές στην ΕΡΤ, αν δεν στείλει σπίτι τους αργόσχολους, αν δεν προσγειώσει Χούκλες (34.000 ευρώ το μήνα), αν δεν καταργήσει πλακατζήδες τύπου Λυριτζή και Οικονόμου (ένα χιλιαρικάκι έκαστος, ημερησίως, για να καλαμπουρίζουν δημόσια και με το γ…μώ το στα χείλη), αν δεν συγκρατήσει …μασέλες «παραγωγών» τύπου Παπαδόπουλου που τρώει (δημόσιο χρήμα) στην…υγειά μας, θα το φάει το…κεφάλι του.
    ΤΟ λέμε, γιατί προτίθεται να ανανεώσει συμβόλαια και να ΜΗ διώξει τους δεκατρείς(!) συμβούλους(;!) του γενικού διευθυντή, που τους προσέλαβε ο προηγούμενος και που…σκοτώνονται στη δουλειά. Γιατί; Προφανώς, για να νιώθουν άνετοι και χωρίς αντίπαλο οι κυβερνώντες. Ισορροπίες, μη γκρινιάζουν οι «απέναντι» κι ας μας στοιχίζουν…κάτι παραπάνω τα διορισμένα παλικάρια τους. Για να κοιμούνται ήσυχα, με το όπλο του…εχθρού «παρά πόδα» και τον ίδιο μπουκωμένο με (δημόσιο) χρήμα.
    ΚΙ από ιδεολογία; Θα (τους) την προσδιορίσουν τύποι τύπου…Παναγιωταρέα (να δεις που κι αυτήν δεν πρόκειται να την αποκλείσουν απ΄ τα κρατικά μας κανάλια), χρυσοπληρωμένης, απαστράπτουσας και…χαρούμενης. Και, βέβαια, οι οικονομημένοι της ΕΡΤ (και ΝΕΤ…) έχουν λόγους να είναι χαρούμενοι, κεφάτοι και καλαμπουρτζήδες. Ωστόσο, υπάρχουν και…μελαγχολικοί. Αυτοί που δουλεύουν, δεν φαίνονται και δεν αμείβονται ηγεμονικά.
    ΑΥΤΑ τα…λίγα για τους πολλούς (7-8 χιλιάδες) εργαζόμενους και «εργαζόμενους» των (τριών) κρατικών μας καναλιών. Για δουλειά που π.χ. στο «Μέγα» την κάνουν 250 άτομα.

     
  18. ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    24 Δεκεμβρίου, 2009 at 4:02 πμ

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

     
  19. αστυάνακτας

    1 Ιανουαρίου, 2010 at 7:15 μμ

    Ντροπή σας για την ανάρτηση…Οι Οικονόμου-Λυριτζής είναι οι καλύτεροι …και οι αηδίες για την AGB είναι λαικούρες του κερατά…αντε να δω θα διαμαρτυρηθείτε για τους άλλους τηλεαστέρες; Από κει μαθαίνετε πόσα παίρνουν..επιφανειακώς ή υπογείως; Διαμαρτυρηθήκατε ποτέ;

     
  20. ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    2 Ιανουαρίου, 2010 at 6:15 πμ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

     
  21. babis

    14 Ιανουαρίου, 2010 at 10:53 μμ

    καλή χρονιά.

     
    • babis

      14 Ιανουαρίου, 2010 at 10:58 μμ

      καλησπέρα σε όλους. πρόκειται για εξαιρετικούς δημοσιογράφους,αλλά θεωρώ ότι τα χρήματα που αμείβονται είναι πολλά.
      νομίζω ότι πρέπει στην κρατική τηλεόραση να μπει η οροφή στα 5000 ευρώ,που και αυτά κρίνονται υπερβολικά και εν πάσει περιπτώσει πρέπει να δούμε και τους κανόνες της αγοράς.

       
  22. ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    16 Ιανουαρίου, 2010 at 7:14 μμ

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ MEGA ΘΑΝΟ ΠΑΣΧΑΛΗ(ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ):

    ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ(30)!!! ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ »ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ» ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ) ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙ 50.000 – 60.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΕΙΟΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 15.000 ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 50.000(ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ!)

    ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ: ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.

    ΤΟ ΜΕGA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

     
  23. Γιώργης Χολιαστός

    18 Ιανουαρίου, 2010 at 5:40 πμ

    ΛΥΡΙΤΖΉΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ

    Ξινοί, αντιπαθέστατοι, φασίστες ως μεδούλι,
    εχθροί του λαού, της μιαρής μπουρζουαζίας δούλοι,
    στη μια καρέκλα ο Λυριτζής, στην άλλη ο Οικονόμου,
    ιδού δύο ανδρείκελα ενός κράτους παρανόμου.

    Σύννοες στ’ αυτονόητα, γελοίοι στα σοβαρά,
    πηγαίνοντας με καθενός γκουβέρνου τα νερά,
    σ’ ένα στημένονε καμβά περίφροντεις κεντάνε
    και όποια κλωνά θα τους ειπούν στις τρύπες του περνάνε.

    Αλλά μην τους κακόχετε που ’χουν θεό το χρήμα
    κι αν με χρυσό δεν πληρωθούν δεν κάνουν ούτε βήμα-
    τα ονόματά τους φταιν γι αυτό: του ενός θυμίζει λίρα
    ’κονόμα του άλλου-αθώοι αυτοί΄ για όλα φταίει η Μοίρα…

    Γιώργης Χολιαστός

     
    • ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

      8 Φεβρουαρίου, 2010 at 10:27 πμ

      ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ!!!!!!

       
  24. Α.Π.

    15 Φεβρουαρίου, 2010 at 7:35 μμ

    Κακώς έφυγαν. Ήταν σε σύγκριση με τους οι πιο σοβαροί. Ήταν όμως και πολύ σπαστικοί. Αυτός ο Λυριτζής δεν σέβεται κανέναν. Όλους τους διακόπτει. Και από εξυπνάδες πρώτοι. Σε σύγκριση όμως με Παπαδάκηδες, Οικονομέηδες, Καμπουράκηδες, Καραγκιόζηδες είναι κάποιες κλάσεις ανώτεροι. Κρίμα που έφυγαν. Για να δούμε ποιος θα έρθει. Ελπίζω όμως μαζί τους να φύγει κι εκείνη η χαζοχαρούμενη προλετάρια για τις διεθνείς ειδήσεις.

     
  25. οτιναναι

    22 Φεβρουαρίου, 2010 at 11:17 μμ

    siga mh bgazoyn kai 50000 to mhna? exeis proswpika ta afm toys? an einai dynaton…o tziros ths ekpomphs ksereis den einai amesws me to mis8o toys…mhn trela8oyme twra…opoios den goystarei den blepei…twra gia ta telei ths ert poy plhrwnoyme sto logariasmo ths DEH allo 8ema poy shkwnei suzhthsh…

     
  26. niklas

    12 Μαρτίου, 2010 at 11:16 μμ

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !

     

Σχολιάστε