RSS

Στάη, Κατρίτση και νέοι σύμβουλοι ξανά στην ΕΡΤ

28 Δεκ.

Μπορεί ο διαγωνισμός για τους συμβασιούχους ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ όμως ενέκρινε τη συνεργασία με την Ελλη Στάη αλλά και την ένταξη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της εκπομπής «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση.

Το περίεργο είναι ότι ξεκίνησε και πάλι η ένταξη ειδικών συμβούλων, καθώς εγκρίθηκε η πρόσληψη για ένα χρόνο των Χαράλαμπου Μπότσαρη, Κωνσταντίνου Μαζάνη, Χρήστου Οικονομίδη και Ελισάβετ Ζαχαρίνη. Κι αυτά δεν είναι και τα… καλύτερα «μηνύματα» στο τέλος της χρονιάς.

Πάντως, σε αυτή τη φάση ανανεώθηκαν και οι συμβάσεις, για ένα χρόνο, των δημοσιογράφων Κ. Αρβανίτη, Πηνελόπης Γαβρά, Ι. Ευσταθίου, Θ. Μιχόπουλου, Ρίτσας Μπιζόγλη, Μαρίας Σαράφογλου και Π. Σπηλιόπουλου. Επεκτάθηκε επίσης μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 η σύμβαση της Χριστίνας Αρμάνη (υπεύθυνη διοίκησης έργου, με αντικείμενο την προετοιμασία και την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης σημαντικών γεγονότων πολιτικής σημασίας), καθώς και του σκηνοθέτη Β. Βλαχοδημητρόπουλου και του προϊσταμένου του τμήματος προβολής της διεύθυνσης Προγράμματος Γ. Καλλίτση (προσωπικό ειδικών θέσεων).

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ εξουσιοδότησε τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη για τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής επί των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων, καθώς και εκείνων που καταχωρίζονται στο περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση». Εγκρίθηκε ποσό 2.000.000 ευρώ στο πλαίσιο χρηματοδότησης του έργου ΣΑΕ021/5- Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2010 «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΕΡΤ Α.Ε. για Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση», όπως και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (μειωμένη κατά 7% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση) στη EURONEWS για το 2010. Το Δ.Σ. της ΕΡΤ εξουσιοδότησε το γενικό διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και τη διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών για τον τακτικό φορολογικό έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2005-2006.

Ο κ. Ταγματάρχης ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΡΤ για τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Digea, κατά την οποία συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα και θέματα για την ανάπτυξη συνεργασίας, ενώ ενημέρωσε για το σχεδιασμό και τη φιλοσοφία που θα διέπει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης που προβλέπεται να ξεκινήσει τον προσεχή Φεβρουάριο. [ΣΩ.ΜΑ, Ελευθεροτυπία, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010]

 
Σχολιάστε

Posted by στο 28 Δεκεμβρίου, 2010 σε ΕΡΤ

 

Σχολιάστε